Zonnepanelen

Wij maken onze woningen graag duurzamer. Daarom plaatsen wij zonnepanelen. Dat is beter voor het milieu en de energiekosten worden lager. 

Wij bepalen of uw woning zonnepanelen kan krijgen

Dit hangt af van de ligging en het soort woning. Zijn de woningen in uw straat aan de beurt? Dan sturen wij hierover ruim van te voren een voorstel. Wij of de leverancier van de zonnepanelen bespreken vervolgens met u wat dit betekent voor uw energieverbruik en portemonnee. Wij betalen de zonnepanelen en laten deze voor u installeren.

U betaalt servicekosten als u zonnepanelen krijgt

Maar het bedrag dat u bespaart op uw energierekening is hoger dan de servicekosten. Dit betekent dat uw totale woonlasten omlaag gaan. 

Sungevity levert en installeert onze zonnepanelen

U leest in deze beknopte gids meer over bijvoorbeeld de omvormer, meter, schoonmaak en onderhoud.

Goed om te weten

Zijn de woningen in uw straat nog niet aan de beurt? Maar wilt u wel graag zonnepanelen? Dan kunt u zelf zonnepanelen laten plaatsen. U heeft hiervoor schriftelijke toestemming van ons nodig. 

Veel gevraagd over Zonnepanelen

Kan ik zelf zonnepanelen laten plaatsen als Intermaris dat (voorlopig) nog niet doet?

Algemeen

Dit moet u laten doen door een erkend bedrijf. U heeft hiervoor schriftelijke toestemming van ons nodig. Vraag hier schriftelijke toestemming aan.

Goed om te weten

  • De kosten van de zonnepanelen en het plaatsen daarvan komen voor uw rekening. Tenzij wij alle woningen in uw straat of wijk verduurzamen. Als we dat van plan zijn, dan sturen we u ruim van tevoren een bericht.

Heeft u een vraag over zonnepanelen?

Algemeen

Klik hier voor alle informatie rondom zonnepanelen.

Ik heb al zonnepanelen op mijn woning. Kan ik extra panelen laten plaatsen?

Algemeen

Nee. Wij plaatsen geen extra zonnepanelen als er al panelen zijn geplaatst. Dit is te ingewikkeld om uit te (laten) voeren.