Stage lopen bij Intermaris

Stage lopen bij Intermaris betekent dat je met ruim 170 collega’s dagelijks werkt aan een fijn thuis voor onze huurders. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je kennis op over de woningcorporatiesector. Daarnaast leer je hoe het is om in een organisatie te functioneren. En ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Ben je op zoek naar een stageplek waar de bewoner centraal staat? Dan is Intermaris misschien iets voor jou!

Verschillende mogelijkheden; van meeloopstage tot afstudeerstage
De mogelijkheden zijn legio. Bij al onze afdelingen hebben wij regelmatig stageplaatsen beschikbaar. Wij bieden stages aan studenten van de praktijkschool, vmbo, mbo, hbo en universiteit. We zijn een erkend leerbedrijf en staan ook officieel ingeschreven in het Register van Erkende Leerbedrijven. Kortom; bij Intermaris zit je als stagiair goed.

Interesse? Zo reageer je!
Ben je enthousiast en wil je ervaring opdoen binnen de woningcorporatiesector? Al onze stages vind je op deze pagina. Staan er op dit moment geen stageplekken open, maar wil je toch een stageverzoek indienen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze afdeling Personeel en Organisatie via peno@intermaris.nl.