Directie

Het directieteam van Intermaris bestaat uit Judith Korse (directeur Financiën en Bedrijfsvoering), Cees Tip (directeur-bestuurder) en Han Leurink (directeur Wonen & Vastgoed).

Cees Tip, directeur-bestuurder

“Laatst merkte een monteur dat een oudere dame moeite had met haar gerepareerde slot. Hij deed een oefening met haar waarna zij de deur wél gemakkelijk op slot kon draaien. Hij keek dus naar de techniek, maar ook naar de gebruiker. Daar werd ik blij van. In essentie is dit wat heel Intermaris moet doen: kijken, luisteren, doorvragen en oplossen wat moet worden opgelost. Zo kunnen verhuurder en huurders er sámen voor zorgen dat we Intermaris over tientallen jaren nog steeds met trots kunnen doorgeven aan volgende generaties.”

Judith Korse, directeur Financiën en Bedrijfsvoering 

“Zolang Intermaris financieel gezond is en kostenefficiënt blijft opereren, kunnen wij ook in de toekomst betaalbare woonruimte bieden. Uiteindelijk is dat ons enige doel. Daarom zetten wij bijvoorbeeld in op digitalisering: meer gemak voor huurders, minder uitgaven voor onze organisatie, dus meer investeringen in de woningen. Hierbij brengen wij steeds eerst de kosten en onze maatschappelijke bijdragen in beeld. Zo bieden we stakeholders transparantie én prikkelen we de motivatie nog eens extra!”

Han Leurink, directeur Wonen & Vastgoed

“We doen er nuchter over, maar Intermaris loopt in Nederland voorop met duurzaamheid. In 2020 hebben al onze woningen gemiddeld energielabel B. In 2030 is dit A en in 2050 energieneutraal. Duurzaamheid brengt wat huurders belangrijk vinden: wooncomfort, lagere woonlasten én milieubesparing. Ook de leefbaarheid behoudt onze volle aandacht. Door gewijzigd overheidsbeleid bewonen steeds meer mensen met een ‘rugzakje’  onze woningen. Wij gaan voor goede, duurzame woningen in fijne, evenwichtige wijken.”