Oostervenne en Westervenne

Kenmerken

Locatie:
Purmerend
Wijk:
Overwhere
Soort project:
Renovatie
Aantal woningen:
295
Status:
In uitvoering
Aannemer:
Bouwbedrijf Ooijevaar
Architect:
STOL architecten
Huurcategorie:
Sociale huur

Samen met bouwbedrijf Ooijevaar maken we de Oostervenne flat klaar voor de toekomst! Na de renovatie zijn alle 129 woningen in de flat volledig gasloos. En beschikken de woningen over minimaal energielabel A. Een mooi traject waarin STOL architecten in de ontwerpfase de bewonerswensen heeft meegenomen.

Persoonlijke huisbezoeken
Wij vinden het belangrijk dat bewoners weten wat zij kunnen verwachten van de renovatie. Samen met de bewonersbegeleiders van bouwbedrijf Ooijevaar hebben we voor de start van de renovatie alle bewoners persoonlijk gesproken. Tijdens de huisbezoeken hebben we veel vragen van bewoners beantwoord.

93 procent van de bewoners stemde in met het Renovatievoorstel
Dit voorstel maakten we samen met de Meedenkgroep. Huurdersvereniging InterWhere adviseerde bij de gesprekken. In het Renovatievoorstel staan de renovatiewerkzaamheden in en om de woning uitgelegd. Ook bevat het voorstel het Sociaal Plan. En staat er beschreven welke extra afspraken wij maakten met de Meedenkgroep en Ooijevaar. Maar liefst 93 procent van de bewoners stemde in met het Renovatievoorstel.

Renovatiewerkzaamheden Oostervenne gestart
Bouwbedrijf Ooijevaar startte in maart met de renovatie van de Oostervenne. De woningen krijgen onder andere kunststof kozijnen met HR++ glas. En een individuele watermeter. Daarnaast zijn de woningen na de renovatie volledig gasloos. De entree wordt vergroot en er komt een scootmobielruimte.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Wij horen het graag! Stuur een e-mail naar renovatie@intermaris.nl.

Voor het laatst bijgewerkt op: 18 juli 2022


Samen met bouwbedrijf Ooijevaar maken we de Westervenne flat klaar voor de toekomst! Na de renovatie zijn alle 130 woningen in de flat volledig gasloos. En beschikken de woningen over minimaal energielabel A. Een mooi traject waarin STOL architecten in de ontwerpfase de bewonerswensen heeft meegenomen. We verwachten begin 2023 te starten met de renovatie van de Westervenne.

Samen met de Meedenkgroep maakten wij het Renovatievoorstel
Huurdersvereniging InterWhere adviseerde bij de gesprekken. In het Renovatievoorstel staan de renovatiewerkzaamheden in en om de woning uitgelegd. Ook bevat het voorstel het Sociaal Plan. En staat er beschreven welke extra afspraken wij maakten met de Meedenkgroep en Ooijevaar.

Persoonlijke huisbezoeken
Wij vinden het belangrijk dat bewoners weten wat zij kunnen verwachten van de renovatie. Samen met de bewonersbegeleiders van bouwbedrijf Ooijevaar gaan we voor de start van de renovatie met alle bewoners in gesprek. Tijdens de huisbezoeken beantwoorden we alle vragen van de bewoners.

Energiezuinige woningen klaar voor de toekomst
Na de renovatiewerkzaamheden zijn de woningen klaar voor de toekomst. Zo krijgen de woningen onder andere kunststof kozijnen met HR++ glas. En een individuele watermeter. Daarnaast zijn de woningen na de renovatie volledig gasloos. De entree wordt vergroot en er komt een scootmobielruimte.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Wij horen het graag! Stuur een e-mail naar renovatie@intermaris.nl.

Voor het laatst bijgewerkt op: 18 juli 2022