Vacature senior Projectontwikkelaar

Durf jij de grenzen op te zoeken van wat mogelijk is en kun je doorpakken in het ontwikkelen van eigentijdse bouwprojecten? Intermaris is op zoek naar een ondernemende en tikje eigenwijze

Senior Projectontwikkelaar

36 uur per week, standplaats Hoorn

De functie

Binnen Wonen & Vastgoed en het team Projecten is ruimte voor een projectontwikkelaar die zich thuis voelt in een brede en verantwoordelijke ontwikkelingsrol. Een professional die samen met de assetmanagers uitzoekt wat de kaders zijn en daar een stevige eigen inbreng in heeft.

Als senior projectontwikkelaar ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van projecten; vanaf de haalbaarheidsfase tot en met de overdracht naar de beheerorganisatie. Je werkt daarbij nauw samen met onze assetmanagers. Het betreft diverse soorten projecten, zoals nieuwbouw-, sloop- en herstructureringsprojecten, die ook divers zijn qua grootte en zwaarte. Je stuurt daarbij meerdere interne en externe projectteams functioneel aan. Je adviseert over operationeel beleid en procesverbetering en je levert een bijdrage aan beleidsontwikkeling. Daarnaast signaleer je de kansen in de markt en maak je deze kenbaar.

Het team

Je komt te werken in een team van ongeveer 20 betrokken en professionele collega's, bestaande uit projectmanagers, projectontwikkelaars, regisseurs wonen en bewonersondersteuners. Vrij uniek in het team Projecten is dat bewonersparticipatie en -communicatie daarin is opgenomen. Intermaris neemt bij de aanvang van projectontwikkeling de huurders en andere belanghebbenden nadrukkelijk mee, waardoor projecten beter en sneller worden uitgevoerd. Vanuit de directie word je aangestuurd door de Directeur Wonen en Vastgoed Han Leurink. De functie teammanager Projecten is momenteel vacant.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk, volgens het GROTIK principe, voor het goede verloop en laten slagen van de projecten.
  • Je levert input voor het opstellen van initiatie- en haalbaarheidsdocumenten en zorgt voor een deugdelijke uitwerking van de voorgestelde scenario’s.
  • Je bent integraal verantwoordelijk voor het opstellen van de benodigde besluitvormingsdocumenten zoals het gunningsbesluit en het evaluatiebesluit.
  • Je onderzoekt optimaliseringsmogelijkheden van het project en anticipeert op mogelijke verstoringen.
  • Je stelt het inkoopplan op en bent eindverantwoordelijk voor het daaropvolgende inkoopproces en inkoopbesluit (aanbesteding).
  • Je werkt zorgvuldig en nauw samen met diverse interne en externe stakeholders en stuurt functioneel het interne projectteam aan.
  • Je streeft naar een optimale klantwaardering van het project en bent eindverantwoordelijk voor een goede overdracht naar de diverse beheerteams.

Wie ben jij?

Jij bent ondernemend, enthousiast en leergierig. Je durft door te pakken en richt je op het resultaat. Jouw visie weet je overtuigend over te dragen en je hebt oog voor de verschillen in belangen van partijen en de onderlinge verhoudingen. Plannen en organiseren gaat je van nature goed af. Daarnaast kun je belangrijke informatie herkennen en tussen relevante gegevens verbanden leggen. Je durft daarover beslissingen te nemen. Verder werk je graag samen en stimuleer je anderen daarin.

Je hebt een hbo+ of wo-opleiding op het gebied van bouwkunde. Bij voorkeur aangevuld met een leergang van Neprom. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring als commercieel projectontwikkelaar. Je bent goed op de hoogte van maatschappelijke, politieke en economische ontwikkelingen en benut deze kennis.

Wij bieden

Bij Intermaris krijg je veel ruimte voor initiatief en stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft.

De functie is, afhankelijk van opleiding en ervaring, ingeschaald in functieschaal M van de CAO Woondiensten, met een maximum van € 7.173,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en thuiswerkmogelijkheden.

Onze kantoren in Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met het OV en liggen dicht bij zowel het centrum als de uitvalswegen.

Solliciteren

Interesse? Mail jouw cv en motivatie naar solliciteren@intermaris.nl en zet de functietitel in het onderwerp. Voor meer informatie kun je bellen met Otbert de Jong, teamleider Projecten a.i., telefoonnummer 06 15 85 23 48. Of mail naar o.dejong@intermaris.nl.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Intermaris

Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ongeveer 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze huurders. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.