Vacature Projectopzichter/Toezichthouder nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een energieke en klantgerichte

Projectopzichter/Toezichthouder nieuwbouw

36 uur per week, standplaats Hoorn

De functie

Als Projectopzichter/Toezichthouder nieuwbouw ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van en het houden van toezicht op de geleverde kwaliteit van nieuwbouwwoningen. Het gaat hierbij om de bouwkundige en installatietechnische aspecten van de nieuwbouw. Onze nieuwbouwprojecten verschillen van omvang en gaan van circa 20 tot 150 woningen. Jij bent het aanspreekpunt voor de aannemers. Voldoet het werk van de aannemers aan de vereisten? En verloopt het werk binnen budget en volgens planning? Dit weet je te waarborgen dankzij jouw kennis en ervaring.

Je ondersteunt de Directievoerder bij de proceskwaliteit van de oplevering en bent verantwoordelijk voor het ‘verhuurklaar’ melden van de woningen. Je bent daarbij aanspreekpunt voor de huurders bij opleveringsgebreken. Je streeft hierbij naar een maximale klanttevredenheid en weet maatwerk te leveren waar nodig. Intern informeer je projectontwikkelaars en het projectteam over de voortgang, kwaliteit, risico’s en bewonerszaken.

Ontwikkelingen bij Intermaris

Intermaris wil haar bezit in Purmerend en Hoorn fors uitbreiden. De inkoop en realisatie van projecten kan op verschillende wijzen plaatsvinden. Bijvoorbeeld in bouwteam of op basis van de UAV-GC maar ook met conceptbouw. Intermaris is aangesloten bij de Noord Hollandse Bouwstroom waarmee we proberen grote aantallen nieuwe woningen sneller en efficiënter te realiseren. Intermaris heeft sterke duurzaamheidsambities voor de komende jaren op het gebied van circulariteit, klimaatadaptatie en energieconcepten.

Het team

Het team Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van de brede projectenportefeuille van Intermaris. In de nieuwbouw houden we ons bezig met nieuwbouwprojecten op uitbreidingslocaties en met herstructureringsprojecten. Waarbij Wheermolen-Oost en Hoorn-Noord aansprekende voorbeelden zijn. Onze werkzaamheden, van initiatief tot realisatie, voeren we in projectteams uit waarbij de focus ligt op het creëren van draagvlak bij onze bewoners en overige belanghebbenden. Het team Projecten geeft, met circa 14 mensen, mede invulling aan deze ambities.

Wat ga je doen?

  • Je bewaakt de voortgang van de werkzaamheden, toetst de kwaliteit en controleert de termijnstaten.
  • Je coördineert en controleert de aannemers die de projecten uitvoeren,
  • Indien sprake is van een werk conform de UAV-GC stel je de juiste vragen om inzicht te houden op de kwaliteit van het uitgevoerde werk.
  • Je bent aanspreekpunt voor onze bewoners(commissies), verzorgt de communicatie, beantwoordt vragen en adviseert waar nodig.
  • Je rapporteert over de voortgang van de werkzaamheden, houdt prognoses hiervan bij en doet de bijbehorende administratie.
  • Je onderhoudt incidenteel contact met externe partijen zoals gemeenten en huurdersorganisaties.
  • Je toetst de naleving van veiligheidsvoorschriften conform gestelde eisen.

Wie ben jij?

Je hebt veel energie, neemt initiatief en krijgt dingen voor elkaar. Daarbij werk je graag samen in een team, sta je sterk in je schoenen en heb je een praktische en flexibele instelling. Dankzij jouw goede sociale vaardigheden weet je mensen met je mee te krijgen.

Je hebt een mbo-opleiding gevolgd richting Bouwkunde. Je hebt kennis van onderhoud en toezicht. Kennis van technische installaties is een plus. Daarnaast heb je meerdere jaren aantoonbare relevante werkervaring in het houden van toezicht op grote onderhoudsprojecten. Je bent in het bezit van VCA-VOL en bekend met de voor deze functie relevante wet- en regelgeving.

Wij bieden

Bij Intermaris krijg je veel ruimte voor initiatief en stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering.

De functie is ingeschaald in functieschaal H van de CAO Woondiensten. Het salaris is per 1 januari 2023 € 3.229 - € 4.196,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Onze kantoren in Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met het OV en liggen dichtbij zowel het centrum als de uitvalswegen. Daarnaast bieden we goede thuiswerkfaciliteiten.

Solliciteren

Interesse? Mail dan jouw cv en motivatie naar solliciteren@intermaris.nl en zet de vacaturetitel in het onderwerp. Voor meer informatie kun je bellen met Otbert de Jong, Manager Projecten, telefoonnummer 06 15 85 23 48.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Intermaris

Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ca. 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze bewoners. Prettig wonen is een primaire levensbehoefte; het is de basis voor het creëren van je leven. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.