Vacature Projectondersteuner

We zijn op zoek naar een 

Projectondersteuner

36 uur per week, standplaats Hoorn

De functie
Als Projectondersteuner ben je de spin-in-het-web van het team Projecten. Je ondersteunt jouw collega's uit het team op secretarieel en administratief gebied bij de sloop-nieuwbouwprojecten. Zo bewaak je de planning en de voortgang van met name de sociale kant van de projecten. Ook verzorg en bewaak je de communicatie rondom de projecten. Daarnaast organiseer je bewonersbijeenkomsten, feestelijke momenten en andere projectgerelateerde activiteiten.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de projectleiders, projectmanagers en bewonersbegeleiders bij het beheer van de projectdossiers. Je bewaakt de opvolging van bewonersvragen en registreert en verwerkt bewonersenquêtes. Ook leg je reacties en afspraken van bewonersoverleggen vast. Je redigeert besluitvormingsdocumenten en andere communicatie rondom projecten. Daarnaast verzamel je input voor nieuwsbrieven en je houdt de projectenpagina's op onze website bij.

Verder bestaan jouw taken uit het verwerken van notities, verslagen en rapporten. Je bewaakt uitvoeringsacties en ondersteunt bij inkoop en contracten. Denk bijvoorbeeld aan het afhandelen van garantieklachten.

Wie ben jij?
Je bent een oplossingsgericht persoon en schakelt snel. Je houdt ervan om projectmatig te werken en kunt daarin het team ook goed ondersteunen. Je vindt het leuk om bijeenkomsten te organiseren en je weet deze tot een succes te maken. Daarnaast vind je het geen probleem om op woensdag en vrijdag te werken.

Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau. Daarnaast heb je, bij voorkeur, enige jaren relevante werkervaring. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. 

Wij bieden
Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft. Wij bieden de mogelijkheid om deels thuis te werken.

De functie is ingeschaald in functieschaal F van de CAO Woondiensten. Het salaris bedraagt € 2.684 - € 3.438,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Ons kantoor in Hoorn is goed bereikbaar met het OV en ligt dicht bij zowel het centrum als de uitvalswegen.

Solliciteren
Interesse? Mail dan voor 29 maart 2023 jouw cv en motivatie naar solliciteren@intermaris.nl en zet de vacaturetitel in het onderwerp. Voor meer informatie kun je bellen met Otbert de Jong, Manager Projecten, telefoonnummer 06 15 85 23 48.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Intermaris
Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ongeveer 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze huurders. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.