Vacature Projectmanager Vastgoed

Wij zijn op zoek naar een ervaren en oplossingsgerichte

Projectmanager Vastgoed

36 uur per week, standplaats Hoorn

Ben jij een Projectmanager Vastgoed die helpt onze woningvoorraad toekomstbestendig te maken? Bij Intermaris werk je mee aan het realiseren van duurzame woningen voor mensen met een bescheiden inkomen. Je zorgt ervoor dat onze huurders in een goed huis wonen waar ze zich thuis kunnen voelen. Dit doen we zowel door verduurzamingsrenovaties als via sloop en vervangende nieuwbouw. Energietransitie, klimaatadaptiviteit en circulariteit spelen hierbij een grote rol. Zet jij jouw vakmanschap hier met plezier voor in? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het doelmatig en efficiënt realiseren van verduurzamingsprojecten (GROTIK-principe). Je maakt het verschil door jouw expertise in kosten, planning en maakbaarheid in te zetten voor het toekomstbestendig maken van onze woningvoorraad. Niet alleen de bouwtechniek is jouw passie, maar ook het samenbrengen van en samenspel met gemeente, aannemers en adviseurs geeft je energie in jouw werk. Jij bent daarin verantwoordelijk voor de continuïteit en voorspelbaarheid van dat proces.

In de voorfase werk je nauw samen met de assetmanager. Je stelt scenario’s op ter voorbereiding van het haalbaarheidsbesluit. Daarbij hou je rekening met de wensen van onze (toekomstige) bewoners. Daarnaast stel je besluitvormingsdocumenten op, zoals het gunning- en evaluatiebesluit. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van het inkoopproces en stelt het inkoopplan en inkoopbesluit op. Indien nodig trek je hierin op met onze Inkoopadviseur.

Binnen de vastgestelde opdracht onderzoek je waar optimalisatie mogelijk is. Mogelijke verstoringen signaleer je en daar anticipeer je op. Je rapporteert, bewaakt en adviseert over de voortgang en inhoud van de projecten. Daarbij zorg je ook voor een overdracht naar de diverse beheerteams. De optimale klantwaardering is belangrijk bij projecten. Hier streef je dan ook naar.

Dit doe je niet alleen!
Je gaat werken op de afdeling Vastgoedbeheer in het team Vastgoedprojecten. Je stuurt interne en externe projectteams functioneel aan. Hierbij werk je nauw samen met onze Projectmanagers sociaal, die de bewonersparticipatie en communicatie verzorgen.

Wie ben jij?
Je voert bij ons de leiding over diverse projecten. Je bent een verbinder die intern en extern een team weet te bouwen. In combinatie met je sociale vaardigheden ben je in staat om projectvoorbereiding en -begeleiding van de realisatie goed uit te voeren. Je brengt ideeën in en weet deze ook verder te brengen zodat wij onze woningen continu kunnen laten voldoen aan de steeds veranderende eisen en wensen vanuit huurders, milieu en wetgeving.

Je hebt het volgende in huis:

  • Hbo+/wo- opleiding of werk- en denkniveau op het gebied van bouwkunde, bouwmanagement of een vergelijkbare opleiding.
  • Ervaring met het leiden van complexe grootonderhoud, renovatie- of nieuwbouwprojecten.
  • Goede onderhandelingsvaardigheden, ondernemend, adviesvaardig, kostenbewust en creatief in het zoeken naar oplossingen.
  • Affiniteit met volkshuisvestingsvraagstukken.
  • Cijfermatig inzicht en ervaring met het opstellen en controleren van (stichtings)kostencalculaties.
  • Zowel mondeling als schriftelijk een heldere en overtuigende communicatie.

Wij bieden
Bij Intermaris krijg je veel ruimte voor initiatief en stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vitaliteitsbudget en eindejaarsuitkering. Naast dat je recht hebt op 218,6 verlofuren, kun je ook verlofuren bijkopen.

De functie is ingeschaald in functieschaal K van de CAO Woondiensten. Het salaris is € 4.130 - € 5.903 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Onze kantoren in Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met het OV en liggen dichtbij zowel het centrum als de uitvalswegen. Daarnaast bieden we goede thuiswerkfaciliteiten.

Solliciteren
Interesse? Klik dan op onderstaande button en solliciteer. Voor meer informatie kun je bellen met Kees Keizer, leidinggevende team Vastgoedprojecten, telefoonnummer 06 11 61 91 75.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteren

Over Intermaris
Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ca 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze bewoners. Prettig wonen is een primaire levensbehoefte; het is de basis voor het creëren van je leven. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.

Het aanbieden van kandidaten door bureaus is toegestaan o.b.v. W&S. Het gaat hier direct om een vast dienstverband. Detachering, interim en zzp is niet mogelijk.