Vacature Projectleider vastgoedonderhoud

Wij zijn op zoek naar een ervaren en klantgerichte

Projectleider vastgoedonderhoud

36 uur per week, standplaats Hoorn

De functie

Als projectleider op de afdeling Vastgoedbeheer draag jij bij aan het realiseren van een toekomstbestendige duurzame woningvoorraad. Je bent verantwoordelijk voor het inkopen en aansturen van projecten op het gebied van planmatig- en contractonderhoud. Dit combineer je waar mogelijk met verduurzamings- of klimaatadaptieve maatregelen. Je stelt hierbij de klant, onze huurders, centraal. Als professioneel opdrachtgever stuur je op kosten en kwaliteit en werk je samen met ketenpartners. Intermaris werkt vanuit een regierol met nieuwe contractvormen, waarbij de markt wordt uitgedaagd om met de beste, innovatieve oplossingen te komen. Jij maakt hierin de optimale keuze tussen resultaatgerichte samenwerkingsverbanden en projectgerichte opdrachten en geeft vorm en inhoud aan leveranciers- en contractmanagement.

Het team 

Team Vastgoedbeheer bestaat uit 50 enthousiaste en betrokken collega’s die samen zorgdragen voor het dagelijks onderhoud, planmatig- en contractonderhoud en renovatieprojecten. In de functie van projectleider werk je samen met jouw collega projectleiders, projectmanagers, bewonersbegeleiders en opzichters, onder leiding van de coördinator Vastgoedprojecten. Het team wordt aangestuurd door de Manager Vastgoedbeheer.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, planning, uitvoering en het budgetbeheer van en tijdens de projecten. Je organiseert aanbestedingen en verzorgt de contractvorming rond de inkoop van het onderhoud. Daarnaast onderhoud en ontwikkel je kennis op het gebied van uit- en aanbesteden en adviseer je andere teams bij inkoop. Je levert een bijdrage aan het onderhoudsbeleid op het vakgebied. En bent verantwoordelijk voor communicatie met bewoners over onderhoudsprojecten. Je levert daarnaast ook input voor en adviseert over de technische kwaliteit van het bezit.​​​

Wie ben jij?

Je bent een analytisch persoon die oplossingsgericht denkt. Met jouw enthousiasme weet je mensen mee te krijgen. Je beschikt over goede sociale vaardigheden. Neemt graag initiatief en je hebt veel energie.

Je hebt hbo+ werk- en denkniveau en een opleiding op het gebied van vastgoed. De afgelopen jaren heb je relevante werkervaring opgedaan op het gebied van projectleiding, aanbesteding en inkopen van onderhoud. Daarnaast communiceer je helder en overtuigend, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden

Bij Intermaris krijg je veel ruimte voor initiatief en stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft.

De functie is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in functieschaal J of K van de CAO Woondiensten. Schaal J: € 3.667 – € 5.235 bruto per maand en schaal K: € 4.033 - €  5.765 bruto per maand op basis van 36 uur per week. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en thuiswerkmogelijkheden.

Onze kantoren in Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met het OV en liggen dicht bij zowel het centrum als de uitvalswegen.

Solliciteren

Interesse? Solliciteer vóór 15 augustus 2022. Mail jouw cv en motivatie naar peno@intermaris.nl en zet de vacaturetitel in het onderwerp. Voor meer informatie kun je bellen met Iphigenia Westphal, Manager Vastgoedbeheer, telefoonnummer 06 20 01 74 43.

Wil je liever eerst een informeel contact? Dat kan ook! Iphigenia maakt graag, bijvoorbeeld al wandelend door ons bezit, kennis met jou. Laat het ons weten als je dat fijn vindt.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Intermaris

Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ongeveer 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze huurders. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.

Het aanbieden van kandidaten door bureaus is toegestaan o.b.v. W&S. Het gaat hier direct om een vast dienstverband. Detachering, interim en zzp is niet mogelijk.