Vacature Programma Ondersteuner

Wij zoeken een initiatiefrijke en georganiseerde

Programma Ondersteuner

36 uur per week, standplaats Hoorn, afdeling Vastgoedbeheer

De functie

Als Programma Ondersteuner ben je de spin-in-het-web van het wijkprogramma. Daarin maakt Intermaris in samenwerking met de gemeente, de bewoners en externe partijen de woningvoorraad en de wijk toekomstbestendig. Je ondersteunt de Programmagregisseur en bent onderdeel van projectgroepen. Je hebt alle kennis rond het programma paraat en levert een inhoudelijk bijdrage op de programma-communicatie. Ook ondersteun je op secretarieel en administratief gebied. Je maakt onderdeel uit van afdeling Vastgoedbeheer.

Wijkprogramma Wheermolen-Oost in Purmerend en Kersenboogerd in Hoorn

“Sterke bewoners door sterke wijken”. Dat is één van onze belangrijke strategische doelstellingen. Een sterke wijk is een basisvoorwaarde voor de ontwikkeling, zelf- en samenredzaamheid en het welzijn van onze bewoners. We richten ons daarbij eerst op het bieden van een passende woonplek. Maar zeker ook op thema’s als duurzame energie, sociaal netwerk en sociale gelijkheid.

Op dit moment heeft Intermaris twee grote wijkprogramma’s lopen; Wheermolen-Oost in Purmerend en Kersenboogerd in Hoorn. In deze programma’s vindt zowel verduurzaming en renovatie van woningen plaats, als sloop en nieuwbouw. Hierbij komt intensieve samenwerking met de gemeenten en andere samenwerkingspartners kijken. Maar ook met bewoners.

Wat ga je doen?

  • Je voert zelfstandig opdrachten uit die voortvloeien uit het programma. Zoals het opzetten van beheerplannen voor de complexen en een model maken om de huurdifferentiatie te monitoren. Of in samenwerking met de gemeente een plan van aanpak maken voor de afvalinzamling in de wijk.
  • Je genereert content en stimuleert het gebruik van kanalen voor de interne communicatie.
  • Je beheert de website en social media, schrijft en verzamelt nieuwsberichten en zorgt ervoor dat de content up-to-date is.
  • Je houdt de uitingen in de media bij en plaatst deze op verschillende kanalen.
  • Je maakt (programmabrede) nieuwsbrieven, zowel voor interne als externe doeleinden. Daarbij verzorg je de briefing aan de vormgever en de coördinatie rondom de nieuwsbrief.
  • Je bewaakt de planning en voortgang.
  • Je zorgt ervoor dat zowel intern als extern betrokken goed op de hoogte zijn van alle plannen en projecten.
  • Je organiseert bewonersbijeenkomsten, feestelijke momenten en andere projectgerelateerde activiteiten.

Wie ben jij?

Je kunt goed overzicht houden, werkt oplossingsgericht en schakelt snel. Je houdt ervan om projectmatig te werken en kunt daarin het team ook goed ondersteunen.

Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau. Daarnaast heb je, bij voorkeur, enige jaren relevante werkervaring. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. 

Wij bieden           

Bij Intermaris krijg je veel ruimte voor initiatief en stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering.

De functie is ingeschaald in functieschaal G van de CAO Woondiensten. Het salaris is € 2.933 - € 3.789,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Onze kantoren in Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met het OV en liggen dichtbij zowel het centrum als de uitvalswegen. Daarnaast bieden we goede thuiswerkfaciliteiten.

Solliciteren

Interesse? Mail dan jouw cv en motivatie naar solliciteren@intermaris.nl en zet de vacaturetitel in het onderwerp. Voor meer informatie kun je bellen met Iphigenia Westphal, Manager Vastgoedbeheer, telefoonnummer 06 20 01 74 43. Wil je liever eerst een informeel contact? Dat kan ook! Iphigenia maakt graag, bijvoorbeeld al wandelend door ons bezit, kennis met jou. Laat het ons weten als je dat fijn vindt.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Intermaris

Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ongeveer 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze huurders. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.