Vacature Opzichter Planmatig Onderhoud

Wat neem je mee?

“Vooral de intrinsieke motivatie om elke dag kwaliteit te leveren en daarmee echt bij te dragen aan het duurzame woongenot van de bewoners”

In opdracht van Intermaris is VitalSelect op zoek naar een Opzichter Planmatig Onderhoud. Heb jij minimaal vier jaar ervaring in het planmatig en contractonderhoud binnen de corporatiewereld of denk jij dat je goed aansluit op deze vacature? Neem contact met VitalSelect op! Zij vertellen je graag meer.

Over Intermaris

Woningcorporatie Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland één van de grotere woningcorporaties in regio. Met ca. 170 medewerkers werken wij aan een prettig en duurzaam thuis voor al haar bewoners. Prettig wonen is een primaire levensbehoefte, door dit te faciliteren creëert Intermaris een duurzame en veilige basis voor het leven van haar bewoners. De bewoner staat duidelijk centraal bij Intermaris, dit is niet slechts een uitspraak maar is verankerd in de visie van de corporatie en daarmee ook in het dagelijks handelen van haar medewerkers.

Het team

In deze functie kom je te werken binnen team Vastgoedbeheer. Dit team bestaat uit zo’n 35 gedreven en betrokken collega’s welke zich allen richten op het dagelijks en planmatig beheer v/d woningportefeuille. Binnen het team zijn o.a. projectleiders, projectmanagers, bewonersbegeleiders, opzichters en planners werkzaam. Jij gaat verantwoordelijk worden voor de begeleiding van het planmatig en het contractonderhoud. Daarmee draag je bij aan het realiseren van een toekomstbestendige en duurzame woningvoorraad waar generaties bewoners kunnen genieten van comfortabel en duurzaam wonen. Jij bent in deze functie aanspreekpunt voor zowel de bewoners als de (vaste) aannemers. Zo ben je regelmatig op pad om opnames of huisbezoeken te doen en beantwoord je vragen van bewoners op gebied van techniek, planning en verwachtingen. Je coördineert en controleert de aannemers die het contract en planmatig onderhoud uitvoeren en je brengt rapportages uit m.b.t. de technische en financiële voortgang van de projecten, je houdt prognoses bij en verzorgt de bijbehorende administratie.

Wat wij vragen voor de functie?

  • gedegen kennis van vastgoedonderhoud en toezicht, je hebt dan ook minimaal een afgeronde mbo opleiding bouwkunde (of vergelijkbaar)
  • goede sociale vaardigheden, je staat stevig in je schoenen en je weet de verschillende belangen te herkennen en te bewaken
  • een energiek persoon die graag initiatief neemt en daarmee zaken voor elkaar krijgt

Maar wat hebben wij dan te bieden

VitalSelect is gevraagd de Werving en Selectie voor deze vacature te verzorgen. VitalSelect voert dan ook de eerste gesprekken waarna zij je, bij wederzijdse interesse en gebleken geschiktheid, direct in contact brengen met Intermaris.

Arbeidsvoorwaarden

  • directe indiensttreding bij woningcorporatie Intermaris. VitalSelect verzorgt het Werving en Selectie traject
  • een plezierige maatschappelijk betrokken werkomgeving waar collegialiteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.
  • de functie is ingeschaald op functieschaal H van de CAO woondiensten; €. 3.153,- tot €. 4.098,- bruto per maand obv van 36 uur per week

Meer weten of interesse? Neem direct contact op met Gerben Bakker via 06-29379333 (tevens What’s App) of via gerben.bakker@vitalselect.nl

Direct solliciteren