Vacature medewerker Projectondersteuning

Wij zoeken een enthousiaste en georganiseerde

Medewerker Projectondersteuning

36 uur per week, standplaats Hoorn

De functie

Als medewerker Projectondersteuning ben je de spin-in-het-web van het team Projecten. Je ondersteunt jouw collega's uit het team op secretarieel en administratief gebied. Zo bewaak je de planning en de voortgang van met name de sociale kant van de projecten. En verzorg en bewaak je de communicatie rondom de projecten. Daarnaast organiseer je bewonersbijeenkomsten, feestelijke momenten en andere project gerelateerde activiteiten.

Het team

Team Projecten houdt zich bezig met renovatie van ons bezit. Maar ook met nieuwbouw en het duurzaam maken van onze woningen. Het team waarin je komt te werken bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste collega’s, waaronder projectontwikkelaars, opzichters, projectmanagers en bewonersbegeleiders.

Wat ga je doen?

Naast secretariële en administratieve taken, heb je ook contact met bewoners. Zo ben je het aanspreekpunt op bewonersbijeenkomsten. En registreer en verwerk je bewonersenquêtes. Ook leg je reacties en afspraken van bewonersoverleggen vast. En redigeer je besluitvormingsdocumenten en andere communicatie rondom projecten. Je verzamelt en levert input voor nieuwsbrieven. En houdt de projectenpagina's op onze website bij.

Verder bestaan jouw taken uit het verwerken van notities, verslagen en rapporten. Bewaak je uitvoeringsacties en ondersteun je bij inkoop en contracten. Denk bijvoorbeeld aan het afhandelen van garantieklachten.

Wie ben jij?

Je bent een oplossingsgericht persoon en schakelt snel. Je houdt ervan om projectmatig te werken en kunt daarin het team ook goed ondersteunen. Je vindt het leuk om bijeenkomsten te organiseren. En weet deze tot een succes te maken. Daarnaast vind je het geen probleem om op woensdag en vrijdag te werken.

Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau. Daarnaast heb je, bij voorkeur, enige jaren relevante werkervaring. En beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. 

Wij bieden

Bij Intermaris krijg je veel ruimte voor initiatief en stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft.

De functie is ingeschaald in functieschaal F van de CAO Woondiensten: € 2.621 - € 3.357,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en thuiswerkmogelijkheden.

Onze kantoren in Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met het OV en liggen dicht bij zowel het centrum als de uitvalswegen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan vóór 15 augustus. Mail jouw cv en motivatie naar peno@intermaris.nl en zet de vacaturetitel in het onderwerp. Voor meer informatie kun je mailen naar Otbert de Jong, Teamleider Projecten, via o.dejong@intermaris.nl.

Een pre-employment screening maakt deel uit van de selectieprocedure.

Over Intermaris

Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ongeveer 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze huurders. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.