Vacature Coördinator Vastgoedprojecten

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en resultaatgerichte

Coördinator Vastgoedprojecten

36 uur per week, standplaats Hoorn

De functie

Als Coördinator Vastgoedprojecten ben je samen met jouw projectteams renovatie & planmatig onderhoud verantwoordelijk voor het realiseren van een toekomstbestendige woningvoorraad. Verduurzamingsrenovaties, de energietransitie en klimaatadaptieve maatregelen combineer je met het planmatig onderhoud van onze woningvoorraad. Met jouw kennis van vastgoed en betrokkenheid bij onze doelgroep, kun jij echt het verschil maken.

Je geeft integraal leiding aan 25 collega’s, bestaande uit projectmanagers, projectleiders, directievoerders, opzichters en projectondersteuners. Verantwoordelijkheden liggen bij ons laag in de organisatie. Dankzij jouw ruime ervaring, coach je collega’s, waardoor zij kunnen blijven groeien en zich verder ontwikkelen. Medewerkers voelen zich bij jou vrij in het nemen van initiatief en het tonen van lef.

Het team 

Team Vastgoedbeheer bestaat uit 50 enthousiaste en betrokken collega’s die samen zorgdragen voor het dagelijks onderhoud, planmatig- en contractonderhoud en renovatieprojecten. Binnen het team is de functie van Coördinator Vastgoedprojecten nieuw. Net als de functie Kwaliteitsmedewerker Bedrijfsbureau en Kwaliteitsmedewerker Dagelijks Onderhoud. Jullie zijn met z’n drieën actief als leidinggevende binnen het team, onder aansturing van de Manager Vastgoedbeheer.

Wat ga je doen?

Als Coördinator Vastgoedprojecten geef je in het bijzonder aandacht aan de processen, realisatie, voortgang en kwaliteit van de projecten. Op basis van de jaarlijks vastgestelde strategische doelen rapporteer je maandelijks aan de Manager Vastgoedbeheer over de voortgang en geboekte resultaten. Ook weet je dankzij jouw ervaring als geen ander hoe je de opdrachten van onze assetmanagers omzet naar vastgoedprojecten. De projectmatige en samenhangende uitvoering hiervan heb je goed in de vingers.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren, inspirerende en motiverende leider voor een team in ontwikkeling. Je hebt oog en oor voor de kwaliteiten en ontwikkeling van het team. De beste teamresultaten worden behaald door goed samen te werken en te verbinden. Dit weet jij te realiseren. Verder heb je lef, ben je in staat een extern netwerk op te bouwen en ben je doelgericht. Je neemt graag het voortouw en hebt een positief kritische kijk.

Je hebt een hbo+ of wo-opleiding op het gebied van bouwkunde of vastgoed. Bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige-, management- of veranderkundige opleiding. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar ervaring met vastgoedprojecten. De wereld van vastgoed is je niet onbekend en je bent uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.

Wij bieden

Bij Intermaris krijg je veel ruimte voor initiatief en stimuleren we je om jezelf volop te ontwikkelen. We bieden hier ruime mogelijkheden voor. Je komt terecht in een dynamische organisatie met korte lijnen, waar je werk maatschappelijke impact heeft.

De functie is ingeschaald in functieschaal L van de CAO Woondiensten. Dit is per 1 januari 2023: €4.449 - € 6.544,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en thuiswerkmogelijkheden.

Onze kantoren in Hoorn en Purmerend zijn goed bereikbaar met het OV en liggen dicht bij zowel het centrum als de uitvalswegen.

Solliciteren

Interesse? Mail voor 3 december jouw cv en motivatie naar peno@intermaris.nl en zet de vacaturetitel in het onderwerp. Voor meer informatie kun je bellen met Iphigenia Westphal, Manager Vastgoedbeheer, telefoonnummer 06 20 01 74 43.

Wil je liever eerst een informeel contact? Dat kan ook! Iphigenia maakt graag, bijvoorbeeld al wandelend door ons bezit, kennis met jou. Laat het ons weten als je dat fijn vindt.

Een pre-employment screening maakt deel uit en een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Intermaris

Intermaris is met 17.000 woningen in Hoorn, Purmerend en Waterland een van de grotere woningcorporaties in de regio. Met ongeveer 180 collega’s werken we aan een fijn thuis voor al onze huurders. In ons werk staat de bewoner centraal. We houden rekening met verschillen en zetten in op maatwerk waar dat kan.

Het aanbieden van kandidaten door bureaus is toegestaan o.b.v. W&S. Het gaat hier direct om een vast dienstverband. Detachering, interim en zzp is niet mogelijk.