Vacature Coördinator team Vastgoedprojecten

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en resultaatgerichte

Coördinator team Vastgoedprojecten

36 uur per week, standplaats Hoorn

“Je bent het type leider dat mensen vrijwillig wil volgen”

In opdracht van Intermaris gaat VitalSelect op zoek naar een Coördinator team Vastgoedprojecten. In deze nieuwe functie ben je samen met jouw projectteams verantwoordelijk voor het realiseren van een toekomstbestendige woningvoorraad. Verduurzamingsrenovaties, de energietransitie en klimaat adaptieve maatregelen weet je te combineren met het planmatig onderhoud van de woningvoorraad. 

Je geeft integraal leiding aan 25 collega’s, bestaande uit projectmanagers, projectleiders, directievoerders, opzichters en projectondersteuners. Stuk voor stuk professionals die verstand hebben van hun vak. Verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Dankzij jouw ruime ervaring ben je instaat je collega’s te coachen, waardoor zij blijven groeien en zich verder kunnen ontwikkelen. Medewerkers voelen zich bij jou vrij in het nemen van initiatief en het tonen van lef.

Het totale team Vastgoedbeheer bestaat uit 50 enthousiaste en betrokken collega’s die samen zorgdragen voor het dagelijks onderhoud, planmatig- en contractonderhoud en renovatieprojecten. Samen met de kwaliteitsmedewerker bedrijfsbureau en de kwaliteitsmedewerker dagelijks onderhoud zijn jullie actief als leidinggevende binnen het team en leggen jullie verantwoording af aan de Manager Vastgoedbeheer.

Als Coördinator team Vastgoedprojecten geef je in het bijzonder aandacht aan de processen, realisatie, voortgang en kwaliteit van de projecten. Op basis van de jaarlijks vastgestelde strategische doelen rapporteer je maandelijks aan de Manager Vastgoedbeheer over de voortgang en geboekte resultaten. Ook weet je, dankzij jouw ervaring als geen ander hoe je de opdrachten van onze assetmanagers omzet naar vastgoedprojecten. De projectmatige en samenhangende uitvoering hiervan heb je goed in de vingers. Deze kennis deel je graag met je team waardoor jouw team in staat blijft scherp op de projecten en de processen te blijven zitten.

Wie ben jij? 

Jij bent een ervaren, inspirerende en motiverende leider voor een team in ontwikkeling. Jij weet dat je echt leiderschap niet af kunt dwingen. Je hebt oog en oor voor de kwaliteiten en ontwikkeling van het team. De beste teamresultaten worden behaald door goed samen te werken en te verbinden.

Verder ben je in staat een extern netwerk op te bouwen en ben je doelgericht. Je neemt het voortouw waar nodig en hebt een positief kritische kijk. Je functioneert op hbo+ of wo niveau en je hebt (stevige) inhoudelijke kennis van bouwkunde of vastgoed. Het is een pré als je ervaring hebt met de corporatie wereld en haar uitdagingen. Verder ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de bouw,- vastgoedwereld.

Maar wat hebben wij dan te bieden?

Intermaris heeft VitalSelect gevraagd de Werving en Selectie voor deze vacature te verzorgen. VitalSelect voert dan ook de eerste gesprekken waarna zij je, bij wederzijdse interesse en gebleken geschiktheid, direct in contact brengen met ons.

Arbeidsvoorwaarden:
* de functie is ingeschaald op functieschaal L van de CAO woondiensten; €. 4.449,- tot €. 6.544,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.

Meer weten of interesse? Neem direct contact op met Gerben Bakker via 06 29 37 93 33 (tevens What’s App) of via gerben.bakker@vitalselect.nl

Een assessment maakt onderdeel uit van de wervingsprocedure.