Teamleider P&O/Organisatieadviseur

Wij zijn op zoek naar een strategisch adviseur voor onze organisatieontwikkeling. Ben je creatief, autonoom en zoek je echt een ‘seat at the table’? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Je levert vanuit deze strategische positie een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van Intermaris dat als woningcorporatie te maken heeft met vraagstukken als woningschaarste, leefbaarheid en energie-armoede. De doorontwikkeling van een vastgoedgedreven organisatie naar een meer en meer maatschappelijk bedrijf vraagt om een lerende en extern gerichte organisatie.

Je voornaamste taken in deze invloedrijke rol zijn:

 • Het ontwikkelen van een visie en uitvoeringsstrategie voor de gewenste continue kwantitatieve en kwalitatieve ontwikkeling van de organisatie. Het platform Strategie & Innovatie, waar een dwarsdoorsnede van managers en professionals (concerncontrol, vastgoed, bestuurssecretaris, communicatie, wonen) zitting in heeft, is hiervoor een belangrijk gremium binnen Intermaris. Je bent lid van dit platform. Je faciliteert en stuurt de ontwikkeling van teams en medewerkers om hierin stappen te kunnen zetten. Denk hierbij aan onderwerpen als overlast, asset management en maatwerk in verhuur. Deze sturing vraagt om een goede antenne voor de toegevoegde waarde en competenties van managers en medewerkers. Ook ben je hierin sparringpartner van management en directie.
 • Het managen en continu verbeteren van de HR-processen en thema’s binnen Intermaris zoals SPP, leren & ontwikkelen en arbeidsmarktcommunicatie. Je brengt hierbij kennis en ervaring van buiten Intermaris (en de sector) naar binnen.
 • Het aansturen van het volwassen P&O-team waarin 2 adviseurs HR, 1 adviseur leren & ontwikkelen en 2 administratief medewerkers werkzaam zijn.


Functie eisen

Wij zijn enkele jaren geleden gestart met het voornamelijk zelf vormgeven en uitvoeren van de strategie en continue ontwikkeling van de organisatie. We zoeken dan ook een kandidaat die creativiteit en inspiratie meebrengt en eigen ideeën uitwerkt en inzet.

Als Teamleider P&O/Organisatieadviseur beschik je in elk geval over de volgende kennis en ervaring:

 • Minimaal 7 jaar ervaring met organisatieontwikkeling of strategische HR-thema’s
 • Ervaring met visieontwikkeling en implementatie
 • Ervaring in aansturing van een (klein) team, projecten of programma’s

Minstens zo belangrijk als je ervaring zijn je persoonlijke kenmerken:

 • Autonoom, creatief en inspirerend
 • Overtuigend
 • Positief-kritische sparringpartner
 • Open en toegankelijk
 • Samenwerkingsgericht
 • Blik naar buiten/nieuwsgierig


Organisatie

Intermaris is met 17.000 woningen buiten Amsterdam de grootste woningcorporatie in Noord-Holland. De bewoners staan centraal, maar vanuit de overtuiging dat werkplezier bijdraagt aan het woonplezier van de huurders. Om die reden wordt continu geïnvesteerd in een goed, gezond en positief werkklimaat voor de 200 medewerkers (180 fte).


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een contract voor 1 jaar met de intentie om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd. Het betreft hier een functie voor 30-36 uur per week, verdeeld over 4 of 5 dagen. Er wordt circa 50% op kantoor en 50% vanuit huis gewerkt. Het kantoor is gevestigd vlakbij het station van Hoorn.

De functie is ingeschaald in L (CAO woningcorporaties) met een salaris van maximaal € 6.544,- bruto per maand). Verder kent de sector uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een ruim persoonlijk loopbaanbudget. Wij zijn een corporatie met een hele prettige werksfeer waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en bewegingsruimte.


Procedure

Het bureau Aardoom & de Jong verzorgt de werving en selectie voor deze functie. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure, een online assessment (Facet5) kan hier ook onderdeel van uitmaken. Een pre-employment screening maakt deel uit van de indiensttreding bij Intermaris.

Jouw reactie, voorzien van korte motivatie en CV, zien wij graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 15 november tegemoet.

Solliciteer   


Planning:

Gesprekken bij Aardoom & de Jong: week 44- 47
Eerste gesprek bij Intermaris: week 48
Tweede gesprek bij Intermaris: week 49
Online Assessment: week 50
Arbeidsvoorwaardengesprek: week 50

Contactpersonen
Marieke van Kilsdonk | e-mail: marieke@aardoomendejong.nl | telefoon: 06-28830683
Jerry Allon | e-mail: jerry@aardoomendejong.nl | telefoon: 06-83177701